Суспільство
3 грудня 2015
На Дніпропетровщині підклали розтяжку в автомобіль на парковці(відео)
Водій отримав осколкові поранення.
news-image

3 грудня вранці у центрі міста Павлограда Дніпропетровської області прогримів вибух. Епіцентром став автомобіль "ВАЗ-2109", який був припаркований у дворі біля багатоквартирних будинків, повідомляє місцеве видання "Популярні Відомості", передає «Є!».

Перший заступник начальника Павлоградського відділу поліції Сергій Сербін зазначив, що повідомлення про вибух надійшло о 9:45, оперативна група відразу виїхала на місце події.

"Факт вибуху підтвердився, тут, біля під'їзду будинку, знаходиться машина «ВАЗ 2109», яка була пошкоджена при вибуху. Постраждала одна людина, громадянин Д., власник машини. Він доставлений в міську лікарню № 4, у нього рвана рана гомілки", - прокоментував ситуацію Сербін.

Правоохоронці повідомили, що у автомобіля лопнули задні скати та пошкоджена задня частина. За фактом злочину відкрите кримінальне провадження за декількома статтями. За попередньою версією слідства - постраждалому на парковці у автомобіль підклали ручну гранату на розтяжці. Пристрій вибухнув, коли водій завів машину й тільки-но рушив з місця.

У лікарні повідомили, що постраждалого прооперували, його стан стабільний. З поранених кінцівок дістали три осколки від гранати.