4 грудня 2015
Ідеї подарунків на Новий рік коханій дівчині або дружині
Ексклюзивні поради щодо новорічних подарунків.
news-image

На початку грудня приходить час вибирати подарунок для коханої дівчини або дружини. «Є!» радить не гаяти час, а займатися вибором та покупкою вже зараз. Не варто сподіватися, що часу до свят ще багато та ви все встигнете. Як правило, чоловіки відкладають це до кінця місяця, а потім виходить так, що подарунок для коханої купується в останній день, коли вже немає часу підготувати справді чудовий сюрприз.

Ми підготували для вас декілька ідей чудових подарунків, від яких кохана буде в захваті.

1. Золоті (срібні) прикраси.

Кожна дівчина, жінка любить ювелірні прикраси. Це один із універсальних подарунків не тільки на Новий рік, а на будь-яке свято. Золотих прикрас ніколи не буває багато. Навіть, якщо в дівчини вони вже є, повірте, ваш подарунок не буде зайвим. Дарувати можна будь-що з золота: кільця, браслети, ланцюжки, сережки. Заздалегідь дізнайтеся, який розмір кілець підходить вашій коханій. 

Деякі дівчата не люблять золото, а віддають перевагу сріблу. Тоді вибирайте вишукану срібну прикрасу, але в тому випадку, якщо ви впевнені, що ваша кохана справді не любить золото. Не варто намагатися "економити" та дарувати срібло замість золота, просто щоб витратити менше грошей.

Якщо у вас дійсно немає коштів, щоб подарувати ювелірну прикрасу, можна вибрати якісну біжутерію. Зараз можна підібрати вишукані неймовірно гарні прикраси, які не є коштовностями. Але вибирайте справді якісну біжутерію, а не дешеву китайську, яка швидко темніє та втрачає привабливий вигляд. Варто зазначити, що біжутерія підійде лише в якості подарунку для молодих дівчат. Дарувати такі прикраси жінці або своїй дружині зовсім несолідно. 

Подарувати ювелірну прикрасу можна таким способом. Заховайте коробочку з подарунком між ялинкових прикрас та запропонуйте коханій відшукати сюрприз.

2. Одяг.

Кожна жінка чи дівчина, навіть, якщо в неї багато речей у гардеробі, ніколи не відмовиться від обновки. Нова сукня, туфлі, светр, шубка, сумочка та тому подібне - це найкращий подарунок для багатьох представниць прекрасної статі. 

Якщо ви знаєте, якого розміру одяг підійде вашій коханій, та знаєте її смаки, виберіть для неї гарну сукню самостійно. Хлопці та чоловіки рідко можуть бути насправді впевненими в цьому. Тому не варто ризикувати та купувати те, що може не підійти. Придбайте гарну листівку та напишіть у ній, що це "сертифікат на покупку нової сукні", та подаруйте коханій в новорічну ніч. Скажіть, що в найближчі дні ви разом підете та виберете ту сукню, яку вона захоче. Звичайно ж, заздалегідь відкладіть гроші на такий подарунковий шопінг.

3. Подорож, екскурсія.

Одним із найкращих подарунків є подарунок-враження. Це не матеріальна річ, а спосіб незабутньо провести час разом. Якщо у вас є фінанси, то чудовим подарунком на Новий рік буде подорож до якоїсь країни на тиждень. Можна підібрати тур таким чином, щоб зустріти Новий рік в іншій країні, а можна поїхати вже після 1 січня. У такому разі теж створіть із листівки "подарунковий сертифікат", напишіть коханій, куди ви поїдете зовсім скоро та подаруйте в новорічну ніч.

Якщо у вас немає коштів на таку поїздку, зараз у кожному місті, навіть у маленькому, працюють туристичні компанії, що пропонують дешеві екскурсійні тури вихідного дня. Найчастіше на новорічні та різдвяні свята пропонуються дводенні тури до Львова, в Карпати, по різним замкам, що збереглися на Західній Україні. Такий тур подарує вам обом незабутні емоції, безліч нових вражень. 

Звичайно ж, замовляти його треба вже зараз, на початку грудня. Якщо у вас є діти, обов'язково домовтеся з родичами, щоб вони побули з дітьми на час вашої поїздки та нічого не розповіли дружині, щоб не зіпсувати сюрприз. Залишиться лише сказати коханій, що ви вже все владнали та їй не варто турбуватися про дітей.

4. Розкішний букет квітів.

Самі по собі квіти не є подарунком, а лише доповненням до нього. Але розкішний букет може стати справжнім незабутнім сюрпризом, який запам'ятається коханій на все життя. Мова йде про дійсно величезний розкішний букет. Подаруйте коханій на Новий рік 101 троянду, та побачите її неймовірно щасливою та здивованою. Як мінімум, потрібна хоча б 51 троянда, щоб букет дійсно справив враження та став самостійним подарунком, а не додатком до нього.

5. Фотосесія.

Майже всі дівчата та жінки люблять фотографуватися. Навіть у маленькому місті є професійні фотографи, які пропонують чудові новорічні фотосесії в студіях із красивим декором. Якщо у вас є діти, замовте сімейну фотосесію. У багатьох фотографів є красиві надруковані подарункові сертифікати на фотосесії, його можна подарувати в новорічну ніч. 

6. Душевний романтичний подарунок, якщо зовсім немає коштів.

Якщо з фінансами все зовсім погано, можна зробити для коханої або дружини дуже романтичний подарунок, який буде коштувати копійки. Але підготувати його треба заздалегідь, бо на його створення потрібен час. Купіть звичайний кольоровий папір та наріжте з нього 366 смужок по кількості днів наступного року (2016 рік буде високосним). На кожній із смужок напишіть слова кохання, філософські висловлювання, що змушують задуматися, щось особисте, що зрозумієте лише ви та ваша кохана. Звичайно, на таку кількість смужок фантазії не вистачить, тому скористайтеся інтернетом для пошуку вдалих фраз та висловлювань.

Коли всі 366 смужок будуть готові, скрутіть їх у спіраль та складіть у скляну банку, яку обов'язково прикрасьте наклейками та різноманітним декором, як захочете, щоб вийшло красиво. Кришку теж прикрасьте. 

Потім даруєте коханій у новорічну ніч, говорячи, що кожного дня вранці вона має діставати з банки одну записочку та читати. Таким чином, їй вистачить ваших записочок на увесь наступний рік. Від такого подарунку будуть у захваті не тільки юні дівчата, а й жінки, особливо, якщо ви не балували дружину романтикою, спробуйте, вона обов'язково здивується та зрадіє.

7. Найкращий подарунок, про який мріє кожна дівчина.

Про що мріє кожна дівчина, яка вже тривалий час зустрічається з коханим? Звичайно ж про те, що він нарешті запропонує їй стати його дружиною, створити сім'ю. Якщо ви впевнені, що насправді кохаєте дівчину, з якою зустрічаєтеся, та хочете прожити з нею все своє життя, тоді не вагайтеся, та зробіть їй у новорічну ніч пропозицію. Це найбільш бажаний подарунок від вас для вашої коханої. Це щастя, яке не зрівняється з жодними коштовностями та розкішними сюрпризами. Пропозиція заміж саме в новорічну ніч стане ще більш особливою та звичайно ж запам'ятається на все життя.

Ось чудова ідея: знайдіть новорічну кульку-коробочку для обручки, сховайте її на ялинці поміж іграшок та запропонуйте коханій знайти свій подарунок. Якщо не знайдете таку коробочку, не варто сумувати, просто підвісьте поміж іграшок обручку.

Тепер ви знаєте, що подарувати на Новий рік коханій дівчині чи дружині, щоб вона насправді була в захваті від вашого сюрпризу. Наступного разу ми дамо поради жінкам, що подарувати коханому в новорічну ніч. 

Нагадаємо, що раніше ми розповідали про Топ-10 найбільш невдалих подарунків на Новий рік.

Автор: Ірина Радченко