Суспільство
7 грудня 2015
Генерали Міноборони відвідали Межигір'я, щоб зробити з нього санаторій(фото)
Військові начальники отримали відповідний наказ Президента.
news-image

Представники Міністерства оборони відвідали 7 грудня Межигір'я. Мета візиту - створити на базі маєтку президента-втікача санаторій для бійців АТО. Про це повідомляє у Facebook журналіст, член Люстраційного комітету  Ганна Бабінець, передає «Є!».

"Два місяці тому Порошенко сказав, що Межигір'я Януковича перетворять на санаторій для бійців АТО. Тепер половина Міноборони ламає голову, як би зробити базу відпочинку з маєтку однієї людини", - зробила допис журналіст.

За твердженням Бабінець, військові начальники зізнались, що санаторії для бійців по всій території України знаходяться у жахливому стані. Для їх гідного утримання не вистачає бюджетних коштів. А тепер, пише журналіст, ще й треба витратитись на перетворення Межигір'я на базу відпочинку, що насправді майже нереально, особливо при замалому бюджетові.

"Після 3-годинної екскурсії генерали були трохи розгублені, бо оглянувши усе, зрозуміли, що тут не дуже зручно оздоровлювати бійців. Заступник міністра оборони був навіть трохи злий: йому ж пояснювали, Полтораку, чому ідея президента не дуже вдала", - зазначає Бабінець.

Журналістка зазначає, що ідея з санаторієм мало того, що невдала, але й ще сам маєток повинен бути відкритий для всіх українців постійно - як своєрідний Музей корупції.