Події
9 грудня 2015
Далекобійники відповіли Медведєву: "Брехливими заявами копаєш собі яму"
Страйкуючих водіїв обурили слова прем'єра, що більшість перевізників вже зареєструвались в новій системі платежів "Платон".
news-image

Дмитро Медведєв сказав, що більшість перевізників (близько 700 000) вже зареєструвалися в системі платежів, повідомляє «Є!» з посиланням на радіо "ГоворитМосква". Про це він сьогодні заявив у великому інтерв'ю провідним російським каналам.

Акції не просто будуть продовжуватися, вони будуть нарощуватися. Я не знаю, звідки у Медведєва взяті ці цифри - 700 000 зареєстрованих. Навіть якщо вони є в "Платоні", то це не означає, що люди з цим згодні, - сказав в інтерв'ю радіостанції "ГоворитМосква" учасник акції протесту далекобійників в Хімках Сергій Владимиров.

Співрозмовник радіостанції стверджує, що перевізників фактично примусили зареєструватися, вони бояться отримати великі штрафи.

Більше того, зареєструвавшись у" Платоне ", люди не можуть працювати, бо" Платон "в принципі не працює. Нас вся країна підтримує. А Медведєв цією заявою копає собі яму. Коли почнуться такі осередки, як у нас в Хімках, та й по всій Москві, тоді подивимося, що він заявить, - зазначив далекобійник.

Нагадаємо, система «Платон» почала працювати в середині листопада і викликала хвилю протестних акцій серед водіїв фур. Наразі страйкуючі далекобійники стоять табором у Хімках і вимагають владу дослухатись до їх вимог. Сьогодні повідомлялось, що вони створили свію нову профспілку.

Читайте також: Медведєв назвав страйкуючих далекобійників "сірими перевізниками, які незрозуміло що возять"