Анжеліка Агурбаш постала у зухвалому образі
Співачка на новому знімку тримає сигару і дивиться в об'єктив млосним поглядом.
news-image

Популярна білоруська співачка і актриса Анжеліка Агурбаш вирішила здивувати шанувальників - і, судячи з усього, їй це вдалося. 45-річна артистка опублікувала в особистому мікроблозі знімок, на якому постала в досить зухвалому образі - в усякому разі, в порівнянні з тими гламурними і милими фото, які звикли бачити її шанувальники, повідомляє «Є!».

На чорно-білому знімку Анжеліка одягнена в біле боді з накидкою, перехоплене поясом, чорні колготки і туфлі того ж кольору. У руках співачка тримає сигару і дивиться в об'єктив млосним поглядом, який чимось нагадує погляд Марлен Дітріх.


Фото Агурбаш підписувати не стала, а лише обмежилася хештегом «нова я», «шик», «блиск» і «інтрига». Втім, шанувальників співачка не заінтригувала, а, скоріше, здивувала. Деякі й зовсім прийшли в захват від нового образу Анжеліки.

Більшість передплатників розсипалося в компліментах і справедливо зазначило, що у артистки просто «нескінченні ноги», а коротка стрижка, яку вона зробила після розставання зі своїм нареченим-мільйонером, виглядає навіть сексуальніше, ніж довге волосся. Втім, знайшлися й ті, хто не оцінив старань Анжеліки.