Події
21 грудня 2015
На Житомирщині злочинці вбили сторожа підприємства, щоб вкрасти сейф із грошима
У сейфі знаходились 20 тисяч доларів США та 100 тисяч гривень.
news-image

Як повідомили у прес-службі ГУНП в Житомирській області, правоохоронці затримали чоловіків, які  смертельно травмували охоронника Коростишівського приватного підприємства, звідки викрали сейф із готівкою у сумі близько 600 тисяч гривень, передає «Є!».

Уранці 8 грудня до Коростишівського відділу поліції надійшло повідомлення від 33-річного працівника місцевого підприємства про те, що він виявив на території виробництва пораненого непритомного сторожа та відсутність в офісі сейфа з грошима. Правоохоронці з’ясували, що зловмисники здійснили напад уночі, побивши та зв’язавши 62-річного охоронця. Вони пошкодили вхідні двері до офісу та викрали звідти сейф, в якому, за словами власника підприємства, знаходились 20 тисяч доларів США та 100 тисяч гривень, - повідомили у відомстві.

За кілька годин госпіталізований до місцевої лікарні охоронець від отриманих травм помер.

Правоохоронці перевірили й опрацювали значний обсяг інформації та зрештою затримали підозрюваних. Розбійниками виявились двоє місцевих жителів віком 25 та 28 років та 23-річний житомирянин.

Наразі встановлюється участь кожного із підозрюваних у вчиненні кримінальних діянь.

Триває досудове розслідування.

За вчинення розбою затриманим може загрожувати до 10 років позбавлення волі із конфіскацією майна, а за умисне вбивство - ув’язнення від 10 до 15 років або довічно.