Події
21 грудня 2015
Поліція встановила особу жінки, яку збив водій екс-мера Омельченка
Жінка проживала у Києві з донькою.
news-image

Постраждалою у ДТП з авто колишнього мера Києва Олександра Омельченка виявилась прибиральниця зі столичного авторинку. Про це повідомили ТСН у поліції, передає «Є!».

Жінка 84-го року народження приїхала до столиці зі Львівщини. Її батьки померли.

У Києві постраждала проживала зі своєю донькою. Особу жінки не вдалось встановити одразу, оскільки з місця події її забирали без тями, фактично у стані коми. Постраждала отримала важку черепно-мозкову травму, а також перелами грудної клітини та тазу.

Аварія сталася напередодні – 20 грудня. Постраждалу доправили до лікарні о 16:45. Як відомо, спочатку авто поїхало з місця ДТП, однак згодом повернулася – водій Омельченка взяв провину на себе, його затримали.

Ім'я екс-мера пов'язане з кількома гучними ДТП. 5 листопада 2009 року на виїзді з села Чапаєвка під Києвом джип, за кермом якого перебував Омельченко, збив на смерть пішохода - будівельника Олександра Карпинського. МВС порушило кримінальну справу за фактом цієї ДТП. У червні 2010 року слідчі столичної міліції заявили, що не встановили складу злочину в діях народного депутата. Справу, порушену проти Омельченка, було закрито. У лютому 2013 року біля станції метро "Арсенальна" близько 9 години ранку джип екс-мера Києва Олександра Омельченка вилетів на смугу зустрічного руху і врізався в огорожу. На місце ДТП прибули співробітники ДАІ, які, поговоривши з екс-мером, його відпустили.

Читайте також: Автомобіль Олександра Омельченка збив людину