Світ
23 грудня 2015
Представники Шумахера спростували інформацію про те, що він почав ходити
Представники Шумахера звинуватили ЗМІ у тому, що вони подають помилкові надії шанувальникам Міхаеля.
news-image

У Німеччині обговорюють останні чутки про стан здоров'я п'ятикратного чемпіона "Формули-1" Міхаеля Шумахера після того, як німецький журнал Bunte в останньому номері виніс на першу шпальту статтю про нього, передає  «Є!».
Зокрема, видання повідомило про те, що колишній пілот "Формули-1" почав самостійно ходити за допомогою фізіотерапевтів.
За інформацією Bunte, Шумахер в змозі зробити кілька кроків і піднімати руки. Журнал послався на інформацію, яка була надана джерелом, близьким до сім'ї гонщика.
Проте представники Шумахера спростували інформацію Bunte, звинувативши співробітників видання в тому, що вони подають помилкові надії шанувальникам Міхаеля, передає motorsport.com.

На жаль, через недавні повідомлення в пресі ми змушені прояснити ситуацію і заявити, що інформація про те, що Міхаель почав самостійно ходити, не відповідають дійсності. Подібні спекуляції безвідповідальні, бо, враховуючи серйозність отриманих травм, його приватне життя дуже важливе. На жаль, ці повідомлення також дали помилкову надію багатьом людям, - заявила менеджер Міхаеля Шумахера Сабіна Кем.

Нагадаємо, Міхаель Шумахер отримав важку травму голови 29 грудня 2013 на гірськолижному курорті Мірабель у Франції. Спортсмен вдарився головою об камінь і кілька місяців був у комі.

У квітні цього року Сабіна Кем повідомила, що у Міхаеля спостерігаються поліпшення, але він як і раніше не може пересуватися і говорити. У вересні італійське видання Corriere della Sera повідомило, що Шумахер, зріст якого становить 174 сантиметри, схуд до 45 кг. За даними медиків, екс-гонщик ніколи не зможе відновитися повністю.

Незважаючи на те, що семиразовий чемпіон "Формули-1" вже завершив спортивну кар'єру, він як і раніше залишається найбагатшим пілотом в історії "Ф-1". За підрахунками видання Рitpass, стан Міхаеля Шумахера становить близько 780 мільйонів доларів.