Київ
24 грудня 2015
На Оболоні екс-теща облила зятя водою, а він забив її до смерті (відео)
Наразі 44-річний киянин перебуває у слідчому ізоляторі.
news-image

Як повідомили у прес-службі ГУНП в м.Києві, вранці до чергової частини управління поліції в Оболонському районі надійшло повідомлення від мешканки будинку: на спільному балконі багатоповерхівки лежить жінка у крові, передає  «Є!».

Поліцейські виявили тіло жінки з численними тілесними ушкодженням та забоями.

Правоохоронці з’ясували, що померла мешкала у квартирі разом із дочкою та внучкою на цьому ж поверсі, де виявили її тіло. Оглянувши помешкання, поліцейські виявили сліди крові на підлозі та дверях квартири.

Під час роботи правоохоронців, до них підійшов невідомий чоловік, який назвався колишнім зятем померлої жінки, та зізнався, що вбив її. Він розповів, що це трапилося вчора опівдні.

За його словами, у них із тещею завжди були складні стосунки та постійні непорозуміння. Після розлучення з дружиною він опинився «на вулиці», але колишнє подружжя продовжувало спілкуватися.

У день трагедії екс-дружина була у лікарні з дитиною, тож він, не заходячи до квартири, заснув біля батареї, поблизу ліфта. Прокинувся від того, що на нього теща вилила воду. У результаті почалася сварка. Згодом словесні образи перейшли у бійку. Чоловік ухопив жінку та затягнув до квартири, бо вона почала голосно кричати. Коли ж через годину повернувся до квартири, побачив, що 75-річна жінка уже мертва.

Зловмисник вирішив приховати свій злочин. Він витягнув тіло на спільний балкон, накрив його курткою і почав прибирати сліди крові у квартирі, а потім зачинив двері і пішов.

Протягом дня дочка не могла додзвонитися матері, але вирішила, що вона гостює у подруги за містом. Тіло мертвої жінки наступного ранку виявила сусідка.

За фактом вбивства розпочато кримінальне провадження ч. 1 ст. 115 КК України.

Чоловікові загрожує до 15-ти років позбавлення волі.

Нині він перебуває у слідчому ізоляторі.

Читайте також: У Києві на хабарі попався працівник Нацполіціі