Девід Бекхем продемонстрував різдвяний поцілунок з дружиною
Діти Девіда і Вікторії Бекхемів сфотографували батьків під час романтичного поцілунку.
news-image

25 грудня католики по всьому світу відзначають свято Різдва Христового. Англійський футболіст Девід Бекхем поділився з шанувальниками в Мережі зворушливим сімейним фото, на якому він цілується зі своєю дружиною, співачкою, модельєром Вікторією Бекхем. Девід зізнався, що знімок був зроблений на Різдво їхніми дітьми, повідомляє «Є!».

Футболіст привітав усіх фанатів зі святом Різдва і зазначив, що, саме в цей святковий день поцілунки найкращі й чарівні. Незважаючи на те, що пара вже більше 16 років разом, Девід і Вікторія не втомлюються доводити всьому світу, що їх любов жива, і вони люблять один одного з кожним роком ще більше.

"Поцілунки на Різдво завжди найкращі ... Дітлахи відобразили маму і тата за романтичною моментом. Щасливого всім Різдва", - підписав фото Девід.


Після романтичної прогулянки на свіжому повітрі і зворушливого поцілунку, подружжя Девід і Вікторія зізналися, що чекають, коли вже діти відправляться спати, щоб продовжити їх чарівний вечір удвох, сидячи біля каміна з вином і фруктами.

"Терпляче чекаємо ... Дітки, ну лягайте ви вже спати скоріше... ", - підписав ще одне фото Девід.