Україна
5 січня 2016
Олександр Невзоров розповів, коли Крим повернеться до України
Крим, який нині активно розкрадає російська правляча еліта, обов'язково повернеться до України.
news-image

У цьому переконаний відомий російський журналіст і публіцист Олександр Невзоров. Він поділився своїми думками про те, що відбувається на окупованому півострові в прямому ефірі програми "Персонально ваш" радіостанції "Ехо Москви" 4 січня 2016 року, передає «Є!».

"Мушу сказати, що якось все більше і більше помилок. Тому що, звичайно ж, важко утриматися, коли 95 або 86% населения не бачать ніякої різниці між добром і злом. Звичайно, ними хочеться поманіпулювати. Але все-таки варто було б попередити публіку, особливо російську, яка вирізняється і вразливістю, і наївністю, і рідкісною агресивністю про те, що все може закінчитися не так, як хотілося б"

Саме так Невзоров прокоментував результати недавного опитування про відключення електрики.


Журналіст звернув увагу на те, як розкрадають виділені на потреби окупованого півострова засоби.

 

"Усі ці розмови про те, що Крим наш, вони служать чудовою шумовою завісою для того, щоб ніхто не чув, як цей Крим розпилюють. Але зрозуміло, що йдеться тільки про найбільші розпилювання цього бідного Криму. Тому що все це обвішане золотими хрестами православне і духоносне російське чиновництво, воно зараз паломничає до Криму в надії відхапати собі ну хоча би 10-15-30 метрів якого-небудь узбережжя. Поки усі інші дурні кричать "Кримнаш", ті, кому слід, їздять і розпилюють цю кримську землю. Що, загалом, на мій погляд, є абсолютно безперспективним зайняттям. Тому що зрозуміло, що Крим повернеться назад туди, де він знаходився"