Кайлі Міноуг виходить заміж за молодого бойфренда
Співачка прийняла пропозицію свого 27-річного коханого.
news-image

Судячи з усього, в житті австралійської поп-діви Кайлі Міноуг настала біла смуга. Всього півроку тому вона познайомилася з молодим актором Джошуа Зассе, а вже зараз західні ЗМІ стверджують, що закохані побралися, пише «Є!».

Днями папараці сфотографували пару в Лондоні, Кайлі посміхалася фотографам і виглядала дуже щасливо, а її безіменний палець прикрашало колечко з діамантом. Джерело, близьке до пари, розповіло виданню The Sun про те, що незважаючи на 20-річну різницю у віці і всього 4 місяці відносин, всі були готові до такого повороту подій.

«Джошуа не приховував своїх планів з приводу одруження, адже він знайшов жінку своєї мрії. Так що ніхто не здивувався, побачивши Кайлі в Лондоні з кільцем на пальці », - розповів інсайдер.

Як відомо, Міноуг і Зассе почали зустрічатися з вересня минулого року, і на початку молодий британський актор навіть не підозрював про те, що зустрічається зі світовою знаменитістю. До речі, якщо інформація підтвердиться і закохані зіграють весілля, то це буде перший шлюб в їхньому житті. Сподіваємося, що австралійська співачка, яка вважається дуже нещасливою в особистому житті, нарешті знайшла своє щастя.