Події
12 січня 2016
Ще одного бійця ПС, затриманого за бійку на "Драгобраті", суд залишив під вартою
Ужгородський міжрайонний суд залишив під вартою на 2 місяці ще одного бійця "Правого сектора", затриманого за бійку.
news-image

Як повідомляє «Є!» із посиланням на прес-службу прокуратури Закарпатської області, Ужгородський міжрайонний суд двом з п'яти учасників бійки на "Драгобраті" обрано запобіжний захід – утримання під вартою строком на два місяці.

Щодо інших трьох осіб – судове засідання продовжується, - сказав начальник відділу процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування органами внутрішніх справ та підтримання державного обвинувачення Валерій Черничко. - Прокуратура наполягає на обранні всім затриманим міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без визначення суми грошової застави. 

Нагадаємо, напередодні суд обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою до 8 березня члену "Правого сектора" Василю Василинюку.

У "ПС" поки не назвали причину конфлікту на турбазі. Спікер "Правого сектора" Дмитро Савченко сказав, що в якості припущення розглядають дві можливі моделі конфлікту – побутове непорозуміння або конфлікт з політичним підтекстом.

Прокуратура Закарпатської області оголосила підозру п'ятьом чоловікам, які влаштували бійку на турбазі "Драгобрат". На гірськолижний курорт для з'ясування обставин конфлікту виїхала група бійців ПС, вони проведуть власне розслідування.

У поліції області вже повідомили, що зупинили джип з бійцями "Правого сектора", які прямували на Закарпаття.

Читайте також: "Правий сектор" розповів свою версію подій на Закарпатті