Події
12 січня 2016
На Хмельниччині невістка до смерті забила кочергою сліпу свекруху
Від отриманих травм старенька померла через сім днів.
news-image

Як повідомили у прес-службі ГУНС в Хмельницькій області, подія сталася в одному із сіл Ярмолинецького району, передає «Є!».

70-річна бабуся була інвалідом по зору – нічого не бачила. Крім того, останнім часом лежала прикутою до ліжка. Її опікуном був син, але, за словами сусідів, разом зі своєю співмешканкою він не жалував рідну матір: недогодовував, міг і руку підняти.

Трагедія сталося увечері 2 грудня. Перед тим подружжя цілий день пиячило. За словами 41-річної невістки, коли вони з чоловіком уже полягали спати, бабуся впала з ліжка і почала просити про допомогу. Її це роздратувало, і жінка накинулась на безпорадну пенсіонерку з кулаками, а потім почала бити кочергою, і зупинилась лише тоді, коли відчула, що зламала бідолашній ногу, - йдеться в повідомленні відомства.

«Швидку» викликали тільки вранці, коли бабуся була вже без свідомості. Потерпілу госпіталізували в реанімаційне відділення Ярмолинецької центральної районної лікарні, де через сім днів, не приходячи до тями, вона померла.

За словами лікарів, смерть настала внаслідок набряку головного мозку, відкритого перелому обох кісток правої гомілки та крововиливу під оболонкою головного мозку.

По цьому факту правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Наразі в суді вирішується питання про обрання підозрюваній запобіжного заходу. 

Читайте також: Затримано членів озброєної банди, які упродовж всього 2015 року на території «Гідропарку» грабували перехожих (фото)