Світ
14 січня 2016
Батурина і Лужков повінчалися в церкві
Подружжя у такий спосіб відсвяткувало 25-річчя спільного життя.
news-image

Колишній мер Москви 79-річний Юрій Лужков і його дружина, найбагатша жінка Росії за версією Forbes, 52-річна Олена Батурина повінчалися в домовій церкві Різдва Богородиці, повідомив 13 січня телеканал «Дощ», передає «Є!».

За словами Лужкова, вони вирішили повінчатися на честь 25-річчя спільного життя. Таїнство проходило в церкві, розташованій на ділянці підмосковного будинку Лужкова і Батуріної.

У 2014 році Лужков розповідав, що познайомився з майбутньою дружиною в кінці 1980-х років, коли йому доручили очолити комісію з кооперативної індивідуальної трудової діяльності. За його словами, в допомогу виділили групу молодих людей з Інституту економічних проблем Москви, де була Батурина. Лужков на той час був вдівцем - його дружина померла від раку печінки у 1988 році.

«Вона досить швидко виділилася глибоким знанням теми, умінням вирішувати питання, розбирати складні ситуації. Але про жодні емоції і мови бути не могло. Симпатії чи антипатії - у роботі річ небезпечна. Особисте спілкування у нас почалося тільки через кілька років », - описував колишній мер.

Голова наглядової ради Inteco Management Олена Батуріна - єдина жінка в списку російських мільярдерів і одна з двох жінок, що входять до списку 200 найбагатших бізнесменів Росії за версією Forbes (крім неї, в список входить співвласниця російського виробника дитячого харчування і мінеральної води «Прогрес» Ольга Бєлявцева).