Ді Капріо розповів про свої почуття з приводу шостої номінації на «Оскар»
На британській прем'єрі в Лондоні актор був у центрі уваги.
news-image

14 січня відбулася прем'єра фільму Алехандро Гонсалеса Іньярріту «Ті, що вижили», що отримав рекордні 12 номінацій на премію «Оскар», повідомляє «Є!».

По червоній доріжці пройшли актори, що виконали ключові ролі - Леонардо Ді Капріо, Том Харді, номіновані на «Оскар» в категоріях «Краща чоловіча роль» і «Краща чоловіча роль другого плану» відповідно, а також Домналл Глісон, Уілл Поултер, Пол Андерсон і Лукас Хаас, які зіграли підступних товаришів героя Ді Капріо по експедиції. Зрозуміло, був присутній і режисер, котрий другий рік поспіль отримує номінацію на одну з найпрестижніших кінопремій.

До речі, коли почалася британська прем'єра картини, списки номінантів вже були оприлюднені американською Кіноакадемією. Зрозуміло, журналісти не могли не засипати Ді Капріо питаннями на цю тему. Так, телеканал Sky News поцікавився, чи викликають новини про чергову номінації на «Оскар» у нього хоч якісь емоції - адже номінація-2016 вже шоста за рахунком.

"Я схвильований, дійсно схвильований. Отримати визнання такого роду - велика заслуга, особливо коли ти настільки серйозно ставишся до того, чим займаєшся. Це кіно відняло майже рік мого життя, а у Алехандро - три або чотири роки. У цьому фільмі ми зробили все, що було в наших силах, будучи повністю сконцентрованими на успіху картини".

Старання режисера і команди акторів, втім, вже оцінені іншою важливою ​​кінематографічною нагородою - 11 січня на церемонії «Золотого глобуса» стрічка була названа кращим драматичним фільмом року, Іньярріту - кращим режисером, Ді Капріо - кращим драматичним актором.