Київ
1 лютого 2016
У Києві пасажир обікрав таксиста
Киянин забув у салоні таксі мобільний телефон. Водій автомобіля повернув забудькові гаджет, але за свою порядність поплатився власним майном.
news-image

Як повідомили у прес-службі ГУНП в м.Києві, двоє чоловіків замовили таксі. Після поїздки один із них виявив, що залишив у салоні автівки свій мобільний телефон. Вони подзвонили диспетчерові служби, зв’язалися з таксистом і домовилися про зустріч наступного дня, передає «Є!».

Добросовісний водій приїхав за вказаною адресою. На місці до таксиста у салон сів один із чоловіків і пояснив, що власник телефону чекає його у під’їзді будинку із винагородою.

Довірливий таксист залишив машину на незнайомця, у під’їзді віддав телефон і отримав 30 гривень винагороди. Коли вийшов на вулицю, то в автомобілі вже нікого не було, а із салону зник навігатор. Тож чоловікові нічого не залишалося, як повідомити про крадіжку поліції.

Дільничний інспектор управління поліції Подільського району Києва опитав власника мобільного телефона, який запевняв, що до злочину ніякого стосунку не має. Однак особу зловмисника дільничний встановив.

Ним виявився 36-річний місцевий мешканець, раніше судимий за вчинення майнових злочинів.

Зараз відносно нього слідчим відділом Подільського УП Головного управління Національної поліції у місті Києві розпочато кримінальне провадження за ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.