Політика
3 лютого 2016
Вони все ще вірять, що з цього можливо вийти без втрат, - Найєм про відставку Абромавічуса
Журналіст певен, що в кулуарах зараз намагаються домовитися.
news-image

Народний депутат від БПП "Солідарність", журналіст Мустафа Найєм переконаний, що у верхніх ешелонах влади не осмислили всю трагічність останніх політичних подій в Україні. Вони продовжують домовлятися й надіятися, що якось усе минеться. Відповідний допис журналіст зробив у Facebook, передає «Є!».

Найєм наголосив, що відставку міністра економічного розвитку і торгівлі Айвараса Абромавічуса вже прокоментували посли країн-донорів, засудивши рівень корупції в країні.

"Вони все ще вірять, що з цього можливо вийти без втрат і зробити вигляд, що нічого не сталося. Вони щиро думають, що перша за два роки спільна заява послів країн-донорів - це не більше, ніж пост у фейсбуці. Розсмокчеться", - написав Найєм.

Журналіст певен, що міністр транспорту Пивоварський та міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавічус пішли з посади через те, що "за їх спинами крали і займалися договорняками".

Третій Майдан, переконаний Найєм, станеться під куполом українського парламенту. Й розпочнуть його нові політики, які втомилися вимагати реформ.