Події
7 лютого 2016
У поліції прокоментували нічну погоню зі стріляниною (відео)
Порушники не реагували на жодні вказівки патрульних.
news-image

Начальник патрульної поліції Києва Юрій Зозуля уточнив деталі трагічної погоні вночі у столиці, в результаті якої загинув 17-річний хлопець, повідомляє прес-служба МВС України, передає «Є!».

Повідомляється, що патрульні побачили, як із автомобіля BMW вилетіли порожні пляшки з-під алкоголю й здійснили спробу затримати автомобіль. Однак водій на вимогу поліцейських не зупинився й намагався втекти від правоохоронців.

Зозуля наголошує, що під час погоні порушники грубо ігнорували правила дорожнього руху. Поліцейські вимушені були відкрити вогонь.

"Патрульні відкрили вогонь, щоб зупинити автомобіль шляхом пошкодження. Відкрили вогонь по колесах. На це водій ніяк не відреагував і продовжив тікати", - сказав начальник патрульної поліції Києва.

Переслідування вели дві патрульні машини, які спробували заблокувати BMW. Однак водій елітного авто збив поліцейського й продовжив тікати на великій швидкості.

Коли BMW вдалося зупинити, виявилось, що одного з пасажирів поранено. Йому екстрено була надана перша допомога, але врятувати хлопця не вдалося.