Події
8 лютого 2016
У ГПУ взялися за мера Запоріжжя
Генеральная прокуратура відкрила карну справу щодо очільника міської адміністрації Запороіжжя через незаконне звільнення директора департаменту ЖКГ міськради Валерія Безлепкіна
news-image

Як повідомляє «Є!», у міськраді кажуть, що діяли в рамках закону. Безлепкіна звільнили через реорганізацію і ліквідацію посади директора департаменту ЖКГ.

Офіційно пану Безлепкіну про це було повідомлено, і також, як цього вимагає закон, йому було запропонована інша, вакантна на той час посада. Також є лист, що він ознайомився з цим наказом від 25 травня 2015-го року", - каже прес-секретар мера Ольга Мішок.

Відомо, що міський голова Володимир Буряк може стати фігурантом ще одного кримінального провадження проти посадових осіб запорізької міськради та металургійного комбінату "Запоріжсталь".

Підприємство підозрюють у несплаті коштів пайової участі в розвиток інженерно-транспортної і соціальної інфраструктури Запоріжжя. Внаслідок цього бюджет міста не отримав 150 мільйонів гривень", - зазначив представник Генпрокуратури Владислав Куценко.

Втім, хто саме з Запорізької міськради стане фігурантом справи, з'ясують слідчі.