Суспільство
11 лютого 2016
8 правил, як назавжди залишатися коханою для свого чоловіка
Прості поради, які допоможуть зберегти кохання та яскравість почуттів.
news-image

Кожній жінці хочеться залишатися для свого чоловіка бажаною, цікавою, найкращою. Але не завжди це вдається. «Є!» розкаже про 8 простих правил, які допоможуть зберегти кохання.

1. Жінка в будь-яких ситуаціях повинна залишатися жінкою. На жаль, багато жінок забувають про це. Головний мінус - це зайва емоційність, яка проявляється, коли жінок виводять із себе. Дуже часто в пориві гніву жінки говорять образливі слова, про які потім шкодують, та роблять вчинки, за які буває соромно. Тому в будь-яких ситуаціях потрібно вчитися тримати себе в руках.

2. Завжди треба залишатися для чоловіка загадкою. Не треба «вивертати» йому свою душу, особливо, якщо це лише перші побачення. Більше слухайте його і задавайте питання. Треба бути, в першу чергу, зацікавленим слухачем, а потім захоплюючим оповідачем. 

3. Не треба боятися втратити чоловіка. На початку відносин варто саме так поводитися: усвідомити, що ви можете розлучитися, бо не належите один одному, і кожен має право вибирати для себе те, що краще для нього. Чоловікам треба давати волю дій, не влаштовувати "допити", не нав'язуватися з постійними дзвінками.

4. Ніколи не принижуйтеся перед чоловіками, поважайте себе. Якщо вибір стоїть між гідністю і підтриманням відносин, то завжди вибирайте гідність. Чоловік, який не поважає жінку та примушує її робити щось таке, через що вона морально страждає, не потрібен. Це правило не обговорюється.

5. Не можна бути для чоловіка матусею. Не треба його надмірно опікати. Це ні до чого доброго не приведе. Чоловікові завжди потрібно відчувати себе чоловіком, треба дозволити йому самому приймати рішення, навіть якщо він про них пожалкує. Звичайно ж, можна направляти свого чоловіка, схиляти до правильного вибору, але дуже хитро, щоб він про це не здогадався.

6. Не можна говорити з чоловіком на перших же побаченнях про те, що хочете саме з ним створити сім'ю і народити дітей. Цим можна налякати майже всіх чоловіків. Варто сказати, що маєте на меті серйозні стосунки, цього буде достатньо.

7. Випромінюйте впевненість та не порівнюйте себе з іншими його партнерками. 

8. Чоловікам обов'язково потрібно говорити компліменти, заохочувати його ініціативу, цінувати його турботу, увагу. Давати йому зрозуміти, що з ним дуже добре. Не скупіться на добрі слова, це додасть йому впевненості в собі.