Резонанс
21 лютого 2016
Донецький блогер порівняв ситуацію в готелі «Козацький» з весною 2014-го в Донецьку
На думку Дениса Казанського, помилок краще не повторювати.
news-image

Відомий донецький блогер і журналіст Денис Казанський порівняв ситуацію в захопленому готелі "Козацький" у Києві із подіями у Донецьку весною 2014 року, передає «Є!» із посиланням на сторінку журналіста у Фейсбуці.

Можна скільки завгодно сміятися над відвертим провокатором Кармазіним, який очолив "третій майдан" в захопленому готелі "Козацький". Але я добре пам'ятаю весну 2014 року, коли в Донецьку спочатку теж сміялися над засновниками "ДНР", алкашами, провокаторами і МММщікамі. А потім вони кинули регіон в кривавий хаос і перетворили його в кримінальний "бантустан", - написав Денис Казанський.

На думку журналіста, подібних помилок краще не повторювати, тому що ситуація може бути використана як "привід для подальших дій".

7 квітня 2014 жменька дегенератів на чолі з алкоголіком Пургіним і божевільним Маковичем проголосила в захопленій ОДА Донецьку республіку і всі сміялися. А 12 квітня в Слов'янськ увійшов Стрєльцов для "захисту республіки". І стало не до сміху. І Маковича, і Пургіна, і інших клоунів потім викинули, коли вони стали не потрібні. Але свою справу вони зробили. І про це треба пам'ятати, - зазначив журналіст.
Читайте також: У готелі «Козацький» радикали оприлюднили свої вимоги