Костянтин Хабенський скоро знову стане батьком
Актор вийшов у світ з вагітною дружиною.
news-image

Щаслива подія незабаром станеться в сім'ї Костянтина Хабенського і його дружини, актриси Ольги Литвинової - вони чекають дитину! Пара з'явилася на прем'єрі картини «День виборів-2» і Ольга приховувала свій ще невеликий животик під одягом вільного покрою, повідомляють ЗМІ, пише «Є!».

До речі, за давньою сімейною «традицією» подружжя не любить з'являтися разом на публіці. Ось і в кінотеатрі «Москва» вони спочатку усамітнилися від журналістів в кафе, де повечеряли піцою, а в ВІП-зал для перегляду картини вирушили порізно.

Колеги по МХТ імені Чехова підтвердили вагітність Литвинової. При цьому всі відзначають, що Ольга прекрасно себе почуває і поки грає всі свої ролі. Так що «цікаве становище» актриси ніяк не змінило її робочий розклад.

Для 44-річного актора це буде друга дитина. Його первісток - син Іван - народився у вересні 2007 року в першому шлюбі Хабенського. Однак незабаром дружина Костянтина Анастасія померла від серйозного захворювання. Ця трагічна обставина спонукала Хабенського на активне заняття благодійністю.

У 2013 році Хабенський одружився з Литвиновою. І ось тепер сім'я чекає поповнення.