Резонанс
4 березня 2016
До 9 березня про стан Надії Савченко дізнатися не вдасться - адвокат
За словами Миколи Полозова, найближчі 4 дні в Росії - вихідні та святкові дні, тому до СІЗО відвідувачів не пускатимуть.
news-image

До дня суду 9 березня про стан Надії Савченко дізнатися не вдасться, оскільки СІЗО не буде пускати відвідувачів через вихідні. Про це кореспонденту УНІАН сказав адвокат Микола Полозов, передає «Є!».

Найближчі 4 дні в Росії - вихідні та святкові дні. СІЗО на вхід відвідувачів працювати не буде. До дня суду 9 березня ніхто не буде знати, що з Надією, - наголосив Полозов.

У свою чергу адвокат Марк Фейгін впевнений, що Україна ніколи не пробачить Росії, якщо з Савченко щось трапиться. 

Суд мусить знайти в собі сили винести виправдувальний вирок, а російське суспільство повинно знайти в собі сили вибачитися перед Савченко. Якщо цього не відбудеться, то це призведе до дуже сумних наслідків для двох народів – українського і російського. Українці цього ніколи не пробачать, - наголосив Фейгін.

Він упевнений, що немає такого суду РФ, який міг би Савченко виправдати і відпустити.

Тому вона, незважаючи на наші поради, не хоче подавати апеляцію. Ви розумієте, яка це ганьба для нас всіх. Виходить, що в Росії жодних своїх прав захистити неможливо не тільки російському громадянинові, а й іноземцю, - сказав адвокат.
Читайте також: МЗС України засуджує російське правосуддя у справі Надії Савченко