Київ
4 березня 2016
У Києві автозлодії відкрито грабують машини на автозаправках
Столичні водії б'ють на сполох - автозлодії, зазвичай діяли на порожніх парковках, стали відкрито діяти прямо на автозаправках.
news-image

При тому їх вже не зупиняє наявність заправників і відеокамер, пише «Є!» з посиланням на "Вести".

Залишитися без сумки і грошей кияни можуть, вискочивши на хвилинку до каси заплатити за паливо. Про один з таких випадків розповів екс-депутат Київради Олексій Давиденко.

Тільки що на АЗС, поки пішов всередину платити за бензин, під'їхав Opel з брудними номерами. Вибіг хлопчина з пасажирського сидіння, підбіг до моєї машині і почав смикати спочатку водійські двері, а потім пасажирську. Коли зрозумів, що всі двері закриті, стрибнув назад в свою машину, і вони дали по газах. Заправник сказав, що це вже третій випадок за тиждень, - розповів Давиденко.

У поліції підтверджують цю інформацію. Кажуть, що за останній час відбулося кілька таких пограбувань.

Днями був випадок, коли в темний час доби чоловік вибігав з-за рогу добре освітленій заправки біля Києва. Крав з авто щось цінне і тікав. Там було людно. Але не побіжить же заправник за грабіжником, це не його обов'язок! - розповів спікер обласної поліції Микола Жукович.

Столична поліція зараз шукає постраждалих, які могли стати жертвами заправних грабіжників. Зокрема банду з шести іноземців зловили в Голосіївському районі столиці. Вони вирвали сумочку у жінки на АЗС по вул. Конєва.

У поліції просять киян, навіть якщо вони вискочили на хвилинку попити кави, блокувати двері або ставити їх на сигналізацію. А тим, хто залишився в середині, блокувати двері зсередини.

Читайте також: Сьогодні на Сумщині прикордонники з пострілами зупиняли «Тойоту Ленд Крузер»