Шоу-біз та культура
7 березня 2016
Відома співачка присвятила пісню своєму нареченому-бійцю АТО
Євген Терехов, більш відомий як Титановий Джексон, отримав зворушливу присвяту від коханої жінки Наталки Карпи.
news-image

Розмова з заступником міського голови Дніпропетровська, екс-бійцем АТО Євгеном Тереховим розпочалась із запитання: чи вітатиме він жінок з прийдешнім святом 8 Березня? Кореспонденту «Є!» він відповів, що вважає це радянське свято - минувшиною, тому в родині Терехових від святкування давно відмовились.

"Я вважаю, що жінкам варто дарувати квіти не лише на свята. Я часто дарую своїм близьким та коханій дівчині букети, тому не вважаю, що потрібен для цього особливий день. Однак не виключено, що завтра я теж подарую квіти коханій, матусі, сестрам, бабусі", - зізнався Терехов.

Титановий Джексон зробив й інше відверте зізнання. Він розповів, що співачка Наталка Карпа, якій він на початку лютого зробив пропозицію, присвятила своєму майбутньому чоловікові зворушливу пісню. Прем'єра пісні "Сонце залежне" відбудеться найближчим часом на одному з концертів української виконавиці.

Весілля закохані, зауважив в ексклюзивному коментарі Євген, планують влаштувати влітку. З точною датою поки не визначились, але найголовніше те, що Наталка надала згоду.