Резонанс
9 березня 2016
Надія Савченко показала російському суду середній палець
Савченко встала на лавку і показала російським суддями середній палець.
news-image

Українська льотчиця Надія Савченко в ході оголошення свого останнього слова показала в суді середній палець, передає «Є!» із посиланням на 112.

Також Надія Савченко зазначила:

Суд забрав у мене тиждень життя і у вас є тільки тиждень на винесення рішення, і може я до цього рішення доживу. Ви можете зробити красиво і визнати свою помилку, але провину не визнаєте. Ви можете зачитати вирок зараз або завтра, або максимум через тиждень. Якщо ви вирішите, що вирок буде через два тижні або в кінці квітня або через півроку ... Хочете показати свою силу - показуйте, але пам'ятайте, ви граєте з моїм життям. Ставки високі і виграю я. Мені нема чого втрачати, ​​я продовжу сухе голодування, якщо рішення буде винесено пізніше, ніж через тиждень. Я все сказала і вироку чекати не буду. Все, спасибі!

Нагадаємо, сьогодні Савченко в суді озвучила своє останнє слово. Російський суд оголосить своє рішення 21 березня.

Савченко з 4 березня тримає сухе голодування. Таке рішення вона прийняла після того, як суд не дав їй виступити з останнім словом і переніс засідання на 9 березня. Савченко заявила, що продовжуватиме сухе голодування "до повернення в Україну живою або мертвою". Пізніше було оприлюднено її останнє слово.

Читайте також: Судове засідання по справі Савченко знову перенесли