Політика
17 березня 2016
Від президента вимагають публічного обговорення кандидатури генпрокурора
Міжфракційне об'єднання "Єврооптимісти" звернулося до Порошенка з ініціативою публічного обговорення кандидатури генпрокурора.
news-image

Міжфракційне об'єдання "Єврооптимісти", куди входять молоді народні депутати з різних фракцій, сьогодні на брифінгу у ВР оприлюднила своє звернення до президента з приводу кандидатури генпрокурора і взагалі ГПУ, передає кореспондент «Є!» з місця події.

Члени об'єднання просять від Порошенка, щоб він вніс 3 кандидатури генпрокурора на публічне обговорення.

Також члени об'єднання повідомили, що вони підтримують начальника спецуправління розслідувань Сергія Горбатюка, який відповідає за розслідування кримінальних справ, повязаних з Майданом. 

Вимагаємо, коли є рішення комітету, нарешті звільнили пана Шокіна, а він з'явився у ВР і провів звіт про діяльність прокуратури за цей рік, - наголосили "єврооптимісти".

Також нагадали про кримінальну справу в ГПУ щодо розтрат, повязаних з реформою прокуратури, коли були розкрадені гроші США для проведення тестувань для доборів до місцевих прокурат. 

Член об'єднання Сергій Лещенко пригадав сьогоднішній ганебний напад на Вікторію Войціцьку і висловив сподівання, що цю справу буде розслідувати вже новий генпрокурор.

 

Читайте також: Антон Геращенко повідомив, які партії голосуватимуть за відставку Шокіна