Київ
28 березня 2016
Київські парки віддадуть посольствам
У столиці до кінця року планують капітально відремонтувати 62 парки та сквери.
news-image

КМДА попросить іноземні посольства брати участь у благоустрої столичних парків, які не мають назви і тематичного наповнення. Робота буде проводитися в рамках міської програми "Київ - місто світу". Таку заяву зробив директор комунального підприємства "Київський центр розвитку міського середовища" Денис Півнев, передає «Є!» із посиланням на Наш Київ.

В даний час КП" Київський центр розвитку міського середовища" провів моніторинг скверів Києва, які не мають назви і тематичного наповнення, і ми готуємо звернення до дипломатичних представництв, з метою залучення їх до програми "Київ - місто світу ". Ми відібрали перелік скверів , які будемо пропонувати різним посольствам, щоб вони могли той чи інший сквер зробити маленькою частиною своєї країни в Києві, - сказав Півнев.

За його інформацією, зараз в Києві діє проект "Київ - місто світу", в рамках якого міська влада спільно з дипломатичними представництвами інших країн реалізує проекти з облаштування міських парків і скверів. Серед реалізованого можна назвати сквер Гейдара Алієва (спільно з посольством Азербайджану), парк Кіото (з посольством Японії) та інші.

Читайте також: З'явився танець на пісню Джамали «1944» (відео)