Суспільство
8 квітня 2016
Деканоїдзе пообіцяла влаштувати реваншистам пекло
Деякі колишні співробітники правоохоронних структур намагаються через суд поновитися на посадах.
news-image

Глава Нацполіціі України Хатія Деканоїдзе обіцяє жорстку зустріч усім колишнім співробітникам правоохоронних органів, які після переатестації здійснили спробу через суд поновитися на посаді. Про це вона заявила в коментарі "112 Україна", передає «Є!».

Прецедентом для гніву глави Нацполіції стало рішення Окружного адміністративного суду Києва, який задовольнив позов колишнього заступника начальника Головного слідчого управління МВС Григорія Мамки про поновлення на посаді, після звільнення за підсумками переатестації.

Деканоїдзе безапеляційно зауважила, що має намір завершити реформу поліції в країні. А Григорія Мамку планує відправити працювати у Донецьку область. У такий спосіб вона обіцяє реваншистам влаштувати пекло.

Деканоїдзе акцентувала, що Мамка тепер не матиме змоги навіть фіктивно піти на лікарняний, оскільки правдивість його слів буде ретельно перевірена.

А тим часом Григорій Мамка заявляє, що вже працює на своїй колишній посаді.

"Рішення підлягає негайному виконанню, я сьогодні вранці був на роботі, зайшов до керівника, посада моя не зайнята, ніхто там не представлений", - наголосив Мамка.

Разом із тим спікер Нацполіціі Ярослав Тракало повідомив, що на рішення суду буде подана апеляція.