Суспільство
25 квітня 2016
На Романа Скрипіна завели кримінальну справу
Співробітники каналу звинуватили його у привласненні 150 тисяч євро.
news-image

Поліція відкрила справу за фактом заяви Громадське ТБ про шахрайські дії одного з його засновників Романа Скрипіна. Про це з посиланням на речника МВС Артема Шевченка повідомила журналіст Світлана Остапа у Фейсбуці, передає  «Є!»

До Єдиного реєстру внесено заяву Громадського ТБ про шахрайські дії Романа Скрипіна. Про це сказав директор департаменту комунікації МВС Артем Шевченко на засіданні ради з питань захисту професійної діяльності журналістів і свободи слова в Україні в АП, - написала журналістка.

Розпочато кримінальну справу за статтею "привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем".

Як повідомлялося, в січні навколо телеканалу Hromadske.tv спалахнув фінансовий скандал. Співробітники телеканалу в соцмережах звинуватили одного із засновників, журналіста Романа Скрипіна у привласненні грошей компанії.

Як повідомив кореспондент Громадського Богдан Кутєпов, Скрипін привласнив близько 150 тисяч євро на PayPal і 36 тисяч доларів на YouTube. Ці гроші він нібито переказав на свій рахунок в Чехії і потім перевів у готівку.

Читайте також: У Києві вночі намагалися підпалити храм