Світ
28 квітня 2016
У Росії у родини боржників забрали 34 кішки
Сім'я влаштувала в себе у квартирі "притулок" для котів.
news-image

Судові пристави Ванинского району Хабаровського краю вилучили у сім'ї боржників 34 кішки в рамках виконавчого провадження, повідомляє «Є!».

Дивна сім'я з трьох осіб - матері і двох її дорослих синів - влаштувала у своїй трикімнатній квартирі притулок для бездомних кішок. При цьому з незрозумілих причин господарі житла зрізали всі труби водопостачання квартири.

Сусіди, втомлені від нестерпного запаху і постійного шуму, подали колективну заяву в суд. Суд зобов'язав жінку і її синів провести дезінфекцію квартири і привести в робочий стан систему водопостачання. Однак господарі імпровізованого котячого притулку цього не зробили.

В результаті пристави вивезли всіх кішок в спеціалізований притулок для тварин. Недбайливі боржники, щодо яких винесено постанову про стягнення виконавчого збору, отримали вимогу про необхідність виконання рішення суду в повному обсязі. В іншому випадку їм загрожує притягнення до адміністративної відповідальності. Чи повернуть сім'ї вилучених кішок в разі повного виконання рішення суду, не уточнюється.