Світ
11 травня 2016
Актриса Емма Уотсон потрапила в «панамське досьє»
Уотсон скористалася в 2013 році послугами панамської компанії Mossack Fonseca, яка заснувала в свою чергу фірму Falling Leaves, через яку актриса придбала нерухомість.
news-image

Відома британська актриса Емма Уотсон потрапила в "панамське досьє" після покупки будинку в Лондоні вартістю 2,8 млн фунтів стерлінгів ($ 4 млн). Про це повідомила газета Times, передає «Є!»
Актриса отримала широку популярність за роль Герміони Грейнджер у фільмах про Гаррі Поттера.

Уотсон скористалася в 2013 році послугами панамської компанії Mossack Fonseca, яка заснувала в свою чергу фірму Falling Leaves, через яку і була придбана нерухомість.

Раніше прес-секретар актриси заявив, що дана операція була здійснена з метою "укладення анонімної угоди, а не для ухилення від сплати податків".

Нагадаємо, Міжнародний консорціум журналістських розслідувань (ICIJ), який базується у Вашингтоні, оприлюднив у квітні витяги з 11,5 млн документів з даними про офшорні рахунки ряду діючих та колишніх світових лідерів, а також знаменитостей. Звіти, яким було дано назву Panama Papers ( "Панамські документи"), засновані на витоці інформації з панамської компанії Mossack Fonseca, яка надає юридичну підтримку в реєстрації компаній в офшорах.
В "панамське досьє" потрапили і інші знамениті британці - музиканти Мік Джаггер, Боб Гелдоф і Рінго Старр, колишній футболіст Енді Коул, а також Марк Тетчер, син колишнього прем'єр-міністра Великобританії Маргарет Тетчер.

Читайте також: Відсьогодні у Києві закрито станцію метро Вокзальна