Україна
11 травня 2016
Журналісти з бази «Миротворця» отримують погрози
Тепер у вільному доступі знаходиться електронна пошта працівників ЗМІ, котрі відвідували окуповані території.
news-image

Журналіст-фрілансер Роман Степанович заявив, що після оприлюднення даних журналістів на сайті "Миротворець", йому на електронну скриньку почали надходити погрози. Про це повідомляє Інститут масової інформації, передає «Є!».

Медійник зазначив, що ця електронна адреса була оприлюднена у публічний доступ у звязку з тим, що він був на окупованій території й отримував там акредитацію. Степанович надав скриншот погрози.

Журналіст розповів, що знімав кадри окупованого Донбасу для різних видань, однак жодного разу не співпрацював із Росією.

“Знімав на Донбасі як стрінгер для різних агентств типу NBC, DW, Reuters іноді працював як фіксер, наприклад, для Die Ziet, CCTV, Aftenposten і купи інших. Я сам родом з Донецька, але весь час працював на західні ЗМІ і ніколи не працював на російські федеральні медіа”, - розповів він.

Нагадаємо, сайт "Миротворець" виклав у відкритий доступ дані журналістів, котрі відвідували окуповані території Донбасу з професіональною метою. Оприлюднення приватної інформації працівників світових ЗМІ викликало суспільний резонанс. 

Читайте також: «Миротворець» оприлюднив список бойовиків, який передав житель Донеччини