Як виглядають чоловіки зірок: Топ-5 зоряних пар (фото)
Відомі зірки та їх половинки.
news-image

Зірки, як і прості люди дуже легко підпадають під любовні чари. Не рідко ми стаємо свідками шумних зіркових весіль, а потім гучних розлучень. Часто зірки знаходять один одного в сфері шоу-бізу, однак деякі знаходять собі чоловіків зовсім не пов'язаних з зірковою тусовкою.

«Є!» підготувала добірку з Іnstagram, де відомі зірки показують своїх чоловіків.

Жанна Бадоєва.

Не так давно відома українська ведуча Жанна Бадоєва вийшла заміж за свого коханого Василя Мельничина. Пара зіграла скромне весілля. Варто зазначити, що цей брак став для Жанни третім. Новий чоловік, за словами ведучої, робить її щасливою та надихає. З Василем Бадоєва живе в Італії, хоча сам чоловік родом зі Львова. У чоловіка телеведучої під Вероною є власний бізнес.

Варто зазначити, що у Василя відмінні стосунки з її дітьми та екс-чоловіком, українським продюсером Аланом Бадоєвим.

Марія Єфросініна.

Відома українська телеведуча у шлюбі з Тимуром Хромаєвим з 2002 року. Пара встигла пережити кілька сімейних криз та народити двох дітей.

Чоловік Єфросініної бізнесмен. З 1997 по 2001 рік обіймав керівні посади в Міністерстві фінансів. 

Поліна Гагаріна.

Відома російська співачка, яка зайняла 2 місце на "Євробаченні-2015" в шлюбі з фотографом Дмитром Ісхаковим з 2014 року. Це другий шлюб співачки. З появою чоловіка-фотографа у Гагаріної з'явилося дуже багато гарних фотосесій.

"З кожним днем закохуюся все сильніше!",- написала Гагаріна на своїй сторінці в соцмережі.

Вікторія Боня.

Зірка Дом-2, телеведуча та модель вже довгий час перебуває в незареєстрованому шлюбі з ірландським мільйонером Олександром Смерфітом. У 2012 році у них народилася донька Анджеліна. Разом з коханим Боня проживає в Монако.

Варто зазначити, що Вікторія на 5 років старше свого коханого.

Юлія Саніна.

Солістка відомого українського гурту The Hardkiss вирішила поєднати роботу з особистим життям. Юлія Саніна та Валерій Бебко йдуть разом по життю та займаються гуртом. Варто зазначити, що зустрічатися вони почали ще до створення The Hardkiss. Нещодавно у пари народився син.

Всі ексклюзивні добірки з Іnstagram читайте тут.