Суспільство
13 травня 2016
В Італії прийомний син російського походження вбив обох батьків
На тілах загиблих виявлено множинні ножові поранення.
news-image

В Італії перестрілкою і арештом завершилася втеча Ігоря Діани, 28-річного вихідця з Росії (Санкт-Петербург), прийомного сина подружжя, убитого у себе вдома в Settimo San Pietro. Діана був затриманий в четвер увечері біля міста Нуксіс після запеклого опору, під час якого чоловік був поранений, передає «Є!»

Звіряче подвійне вбивство, згідно з результатами розтину, відбулося в неділю ввечері або рано вранці в понеділок, за 48 годин до виявлення тіл.

Джузеппе Діана, 67 років, і його дружина Лучіана Корджолу, 62 роки, були вбиті ударом тупого предмета. На тілах виявлено також множинні ножові поранення. Тіло чоловіка було виявлено в підвалі, труп його дружини знаходився в іншій кімнаті.

Ігор зник з місця злочину на джипі батька о 7.30 в понеділок. Через кілька годин він увійшов в бар, щоб пограти в ігрові автомати. Потім чоловік пропав, але поліції вдалося вистежити злочинця.

Після виявлення тіл, поліція зв'язалася з молодшим братом Ігоря, Алессіо, якому 24 роки, також усиновленим разом з Ігорем, який працює в Римі: він був негайно повідомлений про трагедію.

Жорстокий, мав пристрасть до алкоголю і наркотиків, часто сідав за кермо п'яним, незважаючи на численні нещасні випадки в минулому, - так характеризує Ігоря Діана його колишня дівчина Ванесса Піччіо в інтерв'ю виданню "Unione Sarda".

25-річна дівчина з Селарджіуса познайомилася з Ігорем у школі, де вони були однокласниками. Відносини зародилися за шкільною партою, але тривали і після закінчення школи протягом десяти років. У пари навіть народилася дитина.

Ігор сильно змінився більше року тому. Він став дуже жорстоким, відслуживши рік в армії, почав часто лаятися зі своїми і моїми батьками і постійно вимагав від усіх нас грошей, все більше і більше грошей. Зрештою, він поставив на своєму житті хрест, став пити, вживати наркотики, розбив мою машину. Коли йому дорікали в чомусь, він трощив і ламав все в межах досяжності, - розповідає Ванесса.

Після численних умовлянь, які так і не досягли душі Ігоря, Ванесса забрала дитину і пішла. Ігор не з'являвся протягом року, а потім раптом прийшов в січні 2016.

Він хотів, щоб я дозволила бачитися йому з дочкою, на що я сказала, що буду говорити з ним тільки через мого адвоката. Востаннє він з'являвся три місяці тому, - продовжує Ванесса.

Що ж викликало лють у Ігоря і призвело до подвійного вбивства? Ванесса каже, що їй дзвонив Алессіо, молодший брат Ігоря, перед від'їздом до Риму.

У неділю вранці він посварився зі своїми батьками, Алессіо втрутився, щоб заспокоїти його, але брат боявся що щось може трапитися після його від'їзду, - сказала Ванесса.

Ігор Діана, 28-річний син убитого подружжя, зізнався в скоєнні вбивства. Протягом ночі злочинця допитували в лікарні міста Іглесіас, де чоловік був госпіталізований через поранення, отриманого під час перестрілки з карабінерами під час його захоплення.

Як було оголошено під час прес-конференції в штаб-квартирі поліції в Кальярі, під час допиту молодик залишався зібраним і холодним, як і на всіх етапах затримання. У скоєному Ігор не розкаявся.

Його судитимуть за подвійне умисне вбивство і опір державній посадовій особі через перестрілку з поліцією.

Як згодом стало відомо, злочинець провів ніч на місці вбивства. Чоловік кілька разів переодягався: в будинку були знайдені його закривавлені ​​взуття та одяг. Злочинець спав в будинку в понеділок і у вівторок, а потім перебрався в машину батька.