Суспільство
21 травня 2016
Журналісти ошукали родину Джамали у Криму
У будинок до її батьків прийшли люди під виглядом дальніх родичів.
news-image

Переможниця Євробачення-2016 українська співачка кримськотатарського походження Джамала поскаржилася на неетичну поведінку російських журналістів з видання  "Комсомольська правда. Росія". Під виглядом родичів вони попросилися в будинок до батьків виконавиці й записали їх приватну розмову. Про це розповіла сама співачка на брифінгу перед концертом у Львові, передає delo.ua, пише «Є!».

Співачка зізналася, що до її батьків прийшли незнайомі чоловік та жінка й попросили прихистити їх на ніч, бо мають спільних родичів.

"Мама постелила їм, дала їжу, а вони записували їхню розмову. Згодом виявилось, що це російська "Комсомольская правда", яка заявила: "Ми побували в гостях у родичів Джамали", — зазначила українка.

Незнайомці фіксували усі розмови рідних Джамали. Згодом батьки дізнались, що люди, котрим вони надали допомогу, насправді не мають з ними спільних родичів й мали намір ошукати батьків переможниці Євробачення.

Співачка заявила, що російські журналісти пали надто низько, коли вдалися до таких маніпуляцій. Тепер вона хвилюється за безпеку своїх батьків.

Читайте також: Російські журналісти взяли в осаду будинок Джамали