Події
24 травня 2016
У «ДНР» мітинг підприємців видали за пікет проти ОБСЄ
Мітинг підприємців малого бізнесу в окупованій Макіївці сепаратистські засоби масової інформації або не висвітлювали, або підносили як акцію протесту проти діяльності збройної місії ОБСЄ.
news-image

Про це повідомляє сепаратистський співтовариство «У Макіївці» в соціальній мережі «Вконтакте», передає «Є!» з посиланням на "Новости Донбасса".

Акція протесту під будівлею окупованій міської адміністрації відбулася вчора, 23 травня. Представники малого бізнесу виступають проти перевірки торгових точок, а також штрафів за відсутність документів на митне оформлення в розмірі 1,5 мільйона рублів. Підприємці стверджують, що раніше представники незаконного угруповання «ДНР» не вимагали подібних документів.

При цьому, сепаратистські ресурси не повідомляли про проведення акції, зокрема, сайт окупаційної адміністрації Макіївки.

Зазначимо, на офіційному сайті Макіївської міськадміністрації інформації про минулу акції протесту немає, але в ряді інших ЗМІ ДНР даний протест надали як протест проти збройної місії ОБСЄ! - обурюються місцеві жителі.

Повідомляється, що представники малого бізнесу окупованого Донецька планують провести збори в наступний понеділок, 30 травня. Вони також упевнені, що обговоривши ситуацію, зможуть домогтися змін в так званому «законодавстві» угруповання «ДНР».

Читайте також: В окупованому Донецьку збирається мітинг проти «ДНР»