Німеччина виділила 6 млн євро для сходу України
Гроші виділені для забезпечення потребуючих допомоги людей, які постраждали внаслідок конфлікту на сході України, основними харчовими продуктами.
news-image

Федеральний уряд Німеччини виділяє на 2016 і 2017 роки подальші кошти загальною сумою в 6 мільйонів євро для гуманітарних проектів Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН у східній Україні. Про це повідомляє прес-служба посольства Німеччини в Україні, передає «Є!»

Як відзначають у відомстві, метою проекту є забезпечення потребуючих допомоги людей, які постраждали внаслідок конфлікту на сході України, основними харчовими продуктами.

Проект робить важливий внесок у забезпечення виживання численних внутрішньо переміщених осіб, а також сімей у громадах, які прийняли біженців, та постраждалих від конфлікту людей по обидва боки лінії розмежування у Донецькій і Луганській областях. Від початку конфлікту в рамках проектів FAO в Східній України уже надано допомогу 650 тисячам осіб, - йдеться в повідомленні.

У 2015 році Німеччина підтримала  гуманітарні заходи проекту  в Україні у розмірі 4,5 млн. євро.   

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Німеччина виділила 900 тисяч євро на реабілітацію постраждалих на Донбасі.

Читайте також: Затримано керівника окремої структури В. Януковича, яка відповідала за привласнення скрапленого, газу, нафти та нафтопродуктів (відео)