Політика
14 червня 2016
У Дніпропетровську проходить рейдерське захоплення стратегічного державного підприємства, - нардеп
Олександра Кужель звернулася до Петра Порошенка, закликаючи його захистити державне підприємство від рейдерів.
news-image

 Олександра Кужель звернулася до Президента України з проханням зупинити рейдерське захоплення державного підприємства. Про це повідомляє кореспондент «Є!».

"На Революції Гідності ми обіцяли, що всі рейдерські захоплення, які відбулися за часів Януковича, будуть розглянуті і власність навіть маленького МАФу буде повернено. Але, на жаль, пане Президенте, я прошу вашої підтримки і захисту "бриліанту державного" - це конструкторське бюро "Південне" міста Дніпропетровськ. Це "останній бриліант", я буду вважати, в короні України. І зараз на нього йде рейдерське захоплення"

Пані Кужель розповіла, чиїми зусиллями все це відбувається: 

"Пан Тодорук разом з побратимами і головою космічного агентства приїжджав і знімав з посади генерального конструктора агентства, яке є бюджетотворним підприємством. Це стратегічне підприємство. Воно є сьогодні рентабельним. Вони втікали з заводу через запасний вихід"

Олександра Кужель зазначила, що на захист державного майна готові стати як працівники підприємства, так і вся фракція "Батьківщина".

"Пане Президенте, це державне секретне підприємство. Це інтелект нації. Встаньте на захист підприємства, зупиніть, будь ласка, рейдерів, бо я вам обіцяю - вся фракція "Батьківщина", всі, хто працюють на підприємстві КБ "Південний" стануть на захист державної власності"