Київ
17 червня 2016
Поліція Києва просить допомоги у розшуку ґвалтівника (фото)
Невідомий чоловік скоїв статевий злочин проти 16-річної дівчини у Деснянському районі столиці.
news-image

Сьогодні поліція Києва звернулась до громадян із проханням допомогти у розшуку ґвалтівника, передає «Є!»

У поліції повідомили, що 12 травня приблизно о 21-й годині до чергової частини поліції у місті Києві надійшло повідомлення від місцевої мешканки про те, що годину тому невідомий чоловік зґвалтував її неповнолітню доньку у лісопарковій зоні неподалік будинку на вулиці Милославській.

Слідчо-оперативна група, яка виїхала за викликом, встановила: приблизно о 20:00 потерпіла пішла на ринок «Вигурівський», що розташований по вулиці Оноре де Бальзака. Там дівчина познайомилася із чоловіком, який відвів її у безлюдне місце. На пустирі поблизу новобудов по вулиці Милославській зловмисник вступив із нею в статеві зносини проти її волі, - йдеться в повідомленні відомства.

За даним фактом розпочате кримінальне провадження за ч. 3 ст. 152 (Зґвалтування) КК України.

Правоохоронці дослідили місце скоєння злочину, прилеглу територію. Під час відпрацювання виявили та вилучили запис із камер відеоспостереження, на якому зафіксований чоловік та потерпіла дівчина, які, тримаючись за руки, прямують в сторону пустиря.

Прикмети злочинця:

Чоловік слов’янської зовнішності, на вигляд 40-45 років, середньої статури, зріст приблизно 175 – 180 см, волосся темне зачесане назад, чорні густі брови.

Був одягнений у чорну шкіряну куртку довжиною за пояс, темну футболку типу «поло» з логотипом на лівій стороні грудей світлого кольору, темно-сині джинси, темні кросівки із білими шнурками.

Усім, хто може повідомити корисну інформацію про місцезнаходження цього чоловіка, просимо звертатися до Деснянського управління поліції на вул. Драйзера, 9-Б, або телефонувати за номерами 546-83-65, 067-650-69-22, 063-065-98-70, 102.