Київ
20 липня 2016
Сьогодні у прямому ефірі відбудеться «Битва міст» за право проведення «Євробачення - 2017»
У змаганні беруть участь шість українських міст.
news-image

Сьогодні, 20 липня, о 18:40 у прямому ефірі телеканалу «UA:Перший» відбудеться «Битва міст», на якій Київ, Дніпро, Львів, Одеса, Харків та Херсон позмагаються за право приймати Євробачення-2017, передає «Є!»

Усі шість міст на офіційному рівні заявили про бажання приймати міжнародний пісенний конкурс і представлять свої пропозиції усій Україні.

В ефірі будуть зібрані всі подробиці відбору міста-господаря Євробачення-2017, дані про критерії та вимоги, а також новини із засідань Організаційного комітету з підготовки та проведення в Україні пісенного конкурсу Євробачення у 2017 році.

У прямому ефірі «Битви міст», на який запрошено журналістів, експертів і глядачів, відбудеться публічна презентація кожного міста. 

Київ представлятиме заступник голови КМДА Олексій Резніков. На Софійській площі з 18.00 буде організовано фан-зону проекту «Битва міст».

У рамках відкриття фан-зони КМДА та проект Folk Ukraine організовують флеш-моб, який транслюватиметься під час включення  в прямому ефірі телеканалу «UA:Перший».

Читайте також: Хакери заявили, що мають намір знищити гру Pokemon Go