Резонанс
27 вересня 2016
Опубліковано відео з нагрудної камери поліцейського, якого застрелили в Дніпрі (18+)
На відео видно, як поліцейський дотримується усіх вимог, відмовляючись від можливості "вирішити питання".
news-image

Відео з нагрудної камери поліцейського, якого застрелили в Дніпрі, оприлюднили у програмі "Поліцейська хвиля", передає «Є!»

На відео чітко видно, як поліцейський дотримується усіх вимог, відмовляючись від можливості "вирішити питання". Однак це не допомогло врятувати йому життя.

Як повідомив директор департаменту комунікації МВС Артем Шевченко, це частини відео опубліковані з нагрудної камери патрульного Артема Кутушева.

Шматки відео із нагрудної камери вбитого співробітника Патрульної поліції України Артема Кутушева. Звісно ті, які дозволило слідство і ті, які можна показати з етичних міркувань. Адже стікаючого кров`ю, агонізуючого після пострілів впритул поліцейського неможливо демонструвати апріорі. Але відео чітко покаже логіку розвитку події, мотиви застосування зброї злочинцем та героїчну поведінку патрульних, – написав Артем Шевченко.

 Нагадаємо, вранці 25 вересня у Дніпрі було скоєно вбивство двох патрульних. Колишній боєць батальйону "Торнадо" влаштував стрілянину з поліцейськими. Патрульний Артем Кутушев загинув на місці, а його колега – Ольга Макаренко від отриманих травм померла у лікарні. Згодом підозрюваного затримали у лікарні, куди він звернувся за допомогою. Там йому вручили підозру про скоєння злочину, а також допитали. Олександру Пугачову загрожує довічний термін за гратами.