Резонанс
15 жовтня 2016
Новий закон Путіна взірвав соцмережі
Плани Путіна подобаються не всім...
news-image

Соцмережі в шоці від нелюдських планів Путіна по солдатам строкової служби.
У Держдуму Росії внесений законопроект, що дозволяє відправляти солдат строкової служби в гарячі точки, зокрема в Сирію і на Донбас.

Про це повідомив у своєму Facebook депутат Держдуми РФ від Справедливої ​​Росії Дмитро Гудков, пердає «Є!».

Коротко суть законопроекту, який уряд сьогодні вніс в Думу (візьмуть на швидкість, не сумнівайтеся): призовників, 18-річних хлопців, зможуть офіційно відправляти воювати в Сирії і на Донбас. Бюрократичною мовою це звучить так: «... для участі в діяльності з підтримання або відновлення міжнародного миру і безпеки або з припинення міжнародної терористичної діяльності за межами території Російської Федерації ...»

  - написав депутат.

На його думку, діти в Росії опинилися в небезпеці.

Вчорашній школяр, якому пообіцяють багато грошей за« постріляти », легко на це погодиться, стати державним найманцем. А далі - лотерея: або він повернеться живим, або в труні. «Цинкові хлопчики - 2». Більше втрати - целее бюджет. Про ці жертви ми не дізнаємося, адже спецоперації у нас засекречені, і навіть на офіційні запити про втрати Міноборони відповідає лаконічно: «Не розголошуємо персональні дані»

 - додав Гудков.

У соцмережах на новина бурхливо відреагували.

Це росіяни нам готують бійню!

- Пише український волонтер Мирослав Гай.

Користувачі з Росії обурюються: 

Наші батьки гинули в Афгані, наші ровесники - в Чечні. Наші діти будуть гинути в Сирії "," Путіну не вистачає "Афганістану" як в СРСР. Він придумав собі Сирію і Донбас. Забули вже про вантаж 200 .