Події
15 жовтня 2016
У Сумській області хлопець підірвав гранату в квартирі
Куди тільки дивляться батьки
news-image

Осколки зачепили дітей, а також пошкодили вхідні двері квартири, стіни, підлогу і холодильник.

У Ромнах на Сумщині хлопець приніс додому бойову гранату і підірвав її в квартирі. Про це повідомили в прес-службі ГУНП в Сумській області, передає «Є!».
Лікар швидкої допомоги повідомив у поліцію про те, що в одному з багатоквартирних будинків стався вибух, в результаті якого отримали осколкові поранення рук два брата. Після надання медичної допомоги діти були відпущені додому.


За попередніми висновками співробітників поліції, які виїхали на місце події, в двокімнатній квартирі стався вибух гранати Ф-1. Її осколки зачепили дітей, а також пошкодили вхідні двері квартири, стіни, підлогу і холодильник.

Хлопець пояснив, що знайшов гранату і приніс її додому. Свою "знахідку" він показав матері і вітчима, але ті не звернули на цей факт уваги.

Хлопець зайшов у свою кімнату, де також знаходився його молодший брат, після чого витягнув чеку. Це щастя для всіх, що він здогадався викинути гранату в коридор і закрити двері. Це і врятувало життя хлопцям і іншим членам родини. Така недбалість батьків просто злочинна . Адже від вибуху могли постраждати і інші їхні малолітні діти, оскільки в сім'ї їх виховується четверо, так і жителі всього будинку - сказала начальник Роменського відділу поліції Юлія Загамула


За даним фактом в поліції почали кримінальне провадження за ст.263 ч.1 КК України "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами".