Суспільство
13 грудня 2014
Голландська актриса добралася на тракторі до Південного полюса
Голландська актриса Манон Оссевоорт, що відправилася в 2005 році в подорож з Нідерландів до Південного полюса на тракторі, досягла фінальної точки своєї одісеї.
news-image

Подолавши понад 2500 кілометрів по крижаному бездоріжжю самого непривітного континенту, Манон була така щаслива досягти Південного полюса, що почала обійматися з встановленою на ньому статуєю.

МАНОН ОССЕВООРТ, МАНДРІВНИЦЯ:

«Я дуже рада і щаслива. Ми з цим трактором нарешті досягли Південного полюса. Те, що здавалося неможливим, знайшло свій щасливий кінець. Тепер я можу поїхати додому і написати свою історію, яка, можливо, когось надихне ».

Подорож Манон почалася в 2005 році в Нідерландах. Подолавши 38 тисяч кілометрів, вона проїхала через всю Європу та Африку і досягла Кейптауна, але запізнилася на судно, яке мало доставити її в Антарктиду.

Наступні чотири роки голландка провела в пошуках нових спонсорів, і нарешті в листопаді цього року змогла продовжити свою подорож. Тепер, однак, Манон і її помічникам належить проїхати ще 2500 кілометрів, щоб повернутися в цивілізацію. Члени команди сподіваються, що потраплять додому вже до Різдва.