Політика
28 жовтня 2016
Савченко зустрілася у московському ресторані із консулом та адвокатами Карпюка і Клиха
Як пройшли «таємні переговори» Савченко з Кремлем?
news-image

У московському ресторані "Хачапурі" Савченко, консул, адвокати Карпюка і Клиха. За сусіднім столиком дівчинка і дві особи з "Лайфньюс". За столиком трохи далі постійно змінюються мужики, які замовляють чай, тут же його оплачують, і нудно п'ють. Однаково одягнені, сірі.

Коли в ресторані оголошують про закриття, за столиками залишаються тільки журналісти і ті, кому за це платять, інформує «Є!» з посиланням на NewsOnline 24.

Савченко виходить з ресторану, закутаючись у довге чорне пальто.Один із чоловіків із-за сусіднього столика вже на вулиці, шепочеться з товаришем, потім дістає телефон і починає знімати Савченко:

"Ну як вам Москва? А ви з ким узгоджували? ".

Його товариш у цей час крутиться навколо і знімає на реєстратор. Савченко мовчить, сідає в машину до одного з адвокатів і їде, прощаючись з журналістами, які висвітлювали її процес в Ростовському Донецьку.

Хлопець з телефоном вимикає камеру.

"Ну ти і го * дон", - говорить одна з журналісток.
"Що ти сказала, мила", - хлопець виглядає неадекватно і поводиться так само.

Тупо посміхається і починає знову знімати на телефон. Всі тихо розходяться. Хлопець біжить до припаркованого поряд пікапу, відкриває двері, в напівтемряві видно всередині кілька людей.

"Я не в редакцію їжу", - кричить на нього хлопець всередині і різко зачинив двері.

Той, хто знімав на телефон, біжить по дорозі в темряву, чомусь розмахуючи руками.

Так пройшли "таємні переговори" Савченко з Кремлем.