Резонанс
31 жовтня 2016
Жінка з вагою 272 кілограмів народила малюка
Австралійка щаслива в ролі берегині домашнього вогнища.
news-image

Кажуть, що жіноче щастя полягає в тому, щоб завести сім'ю, народити дитину і піклуватися про своїх близьких. Насправді людина будь-якої статі може бути ким йому захочеться, і у кожного воно своє щастя, передає «Є!».

Якщо жінка щаслива в ролі берегині домашнього вогнища, ніхто не має права її засуджувати, як і ніхто не має права засуджувати кар'єризм і бажання мати десяток дітей. До чого я веду...

Нещодавно в Інтернеті з'явився знімок 272-кілограмової жінки з Австралії, нібито народила дитину за допомогою кесаревого розтину. Мовляв, лікарі в шоці, подивися, як виглядає її малюк і вгадай, скільки він важить.

У Мережі відразу ж вибухнула війна: «Вона взагалі хоч бачила, як вона виглядає?», «Яке право вона взагалі мала народжувати?» «Страшно уявити, яким же виростить цей 18-кілограмовий малюк!».

«Гаргантюа ХХІ століття», — гукнули всі в один голос.

Інші інтернет-тролі дозволяли собі більш жорстокі висловлювання.
Які висновки можна зробити з усього цього? По-перше, маніпулювати думкою оточуючих з допомогою Інтернету — простіше простого. По-друге, людям завжди є справа як до чужого горя, так і чужого щастя. Ні, вони не поспішають допомогти і не прагнуть підтримати. Їх хлібом не годуй, дай тільки написати гнівний комент і вилити на кого-то бруд. Інтернет, скажу я вам, — це своєрідна перевірка на людяність. А ти що думаєш з цього приводу?