Війна
5 листопада 2016
Захарченко готується до війни із благодійним фондом Ахметова
Два останні роки Гуманітарний штаб Ріната Ахметова займається поставками гуманітарної допомоги на Донбас.
news-image

Ватажок терористів "ДНР" Олександр Захарченко отримав нові вказівки з Кремля, згідно з якими найближчим часом буде оголошено справжню "війну" мільярдерові і українському олігархові Ринату Ахметову.

Головною метою атаки стане "витіснення" Ахметова з окупованих територій в Донецькій області будь-якими способами. Українські ЗМІ пишуть, що Кремль і особисто Захарченко розгнівали високі рейтинги Ахметова на Донбасі. Справа в тому, що Гуманітарний штаб Ріната Ахметова два останні роки займається поставками гуманітарної допомоги на Донбас, інформує «Є!» з посиланням на From-ua.

При цьому продукти розподіляються безкоштовно, продуктові набори дуже якісні. На відміну від цього гуманітарна допомога, яку привозить Росія, викликає гнів місцевих жителів низькою якістю продуктів.

На цьому тлі Захарченко вирішив почати кампанію по дискредитації Ахметова і зробити все, щоб працівники його організації покинули "ДНР". Перші проблеми, пов'язані з блокуванням роботи пунктів видачі допомоги, вже з'явилися.

Головною метою Захарченко є спроба довести, що Ахметов привозить людям неякісні продукти. Як повідомляють ЗМІ, бойовики вже почали масовану інформаційну кампанію по дискредитації мільярдера.