Суспільство
7 листопада 2016
Нардеп, що не має нерухомості - Шухевич із запізненням подав е-декларацію
В реєстрі е-декларацій з'явилася декларація Юрія-Богдана Шухевича.
news-image

Хоч і з запізненням, але в єдиному реєстрі електронних декларацій з'явилася декларація народного депутата від "Радикальної партії" Юрія-Богдана Шухевича, передає «Є!» із посиланням на КП.

Парламентарій зазначив, що він проживає разом з дружиною Олександрою - громадянкою Німеччини.

Нерухомості в Україні у народного депутата немає. Він орендує номер в готелі "Київ" і "Національний". У Шухевича є тільки земельна ділянка, площею 470 кв.м. в селищі Брюховичі (Львівська область).

У 2015 році доходи Шухевича складалися з: зарплати - 78828 гривень, пенсії - 108090 гривень, допомоги, як колишньому політв'язню - 60000 гривень та благодійної допомоги - 4967 гривень.

Також народний депутат отримав від держави близько 250 тисяч гривень на відшкодування витрат, пов'язаних з депутатською діяльністю та проживанням в готелі.

Грошові заощадження у соратника Олега Ляшко досить скромні. Всього лише 80 тисяч гривень готівкою.

Нагадаємо, 30 жовтня в Україні завершився перший етап електронного декларування доходів політиків і чиновників. Семеро народних депутатів не подали декларації в установлений строк: Юрій-Богдан Шухевич, Марія Матіос, В'ячеслав Богуслаєв, Анатолій Гіршфельд, Ігор Шкіря, а також Олександр Онищенко та Сергій Клюєв.

Читайте також: Гройсман запевнив, що розуміє, як людям важко жити